Contact:   021 794 25 58 (Office)

HOTEL AURORA 2* MAMAIA

Mamaia, ROMANIA

Info: Hotelul Aurora este situat în stațiunea litorală Mamaia, la numai 25 m de plajă. Oferă unităţi de cazare cu aer condiționat, acces gratuit la o piscină în aer liber, recepție cu program nonstop și Wi-Fi gratuit.
Camerele pun la dispoziţie balcon, TV prin cablu, frigider și baie proprie. Lenjeria de pat și prosoapele sunt incluse.De asemenea, Hotelul Aurora oferă un restaurant și un bar. Oaspeții se pot relaxa pe terasă, iar copiii au la dispoziție un loc de joacă.Hotelul se află la numai 50 m de parcul acvatic Aqua Magic și Teatrul de vară din Mamaia şi la 100 m de telegondolă. În apropiere se află o parcare publică, disponibilă la un cost suplimentar.

Tarife:

  EB 31.12.2018

 

EB 31.03.2019

 

STANDARD fara  MD STANDARD

cu MD

CAMERA / NOAPTE CAZARE + MD CAZARE + MD DOAR CAZARE* CAZARE + MD
05.05 – 13.06  138 138 92 161
14.06 – 27.06 178 187 145 207
28.06 – 10.07 235 249 X 276
11.07 – 17.07 276 276 X 322
18.07 – 17.08 X X X 345
18.08 – 24.08 258 272 X 299
25.08 – 31.08 183 210 X 230
01.09 – 07.09 157 168 X 184
08.09 – 29.09 138 138 92 161

 

In perioada 28.06 –07.09.2019 inclusiv se vor comercializa doar pachete turistice care cuprind minim cazare cu mic dejun inclus. Tarifele de mai sus includ TVA si sunt valabile pentru sejururi de minim 4 nopti.

In sezonul 2019, serviciile de masa vor fi oferite exclusiv de Restaurantul Aurora. Se pot comercializa urmatoarele pachete turistice: cazare cu mic dejun, cazare cu demipensiune, cazare cu pensiune completa.         In cadrul pachetului turistic standard micul dejun este obligatoriu si este inclus in tariful de cazare.  Acesta va fi servit sub forma de bufet suedez. (Exceptie : cand numarul turistilor care servesc micul dejun este mai mic de 40).  Pranzul si cina sunt optionale si vor fi servite fie a la carte, fie in regim autoservire. Tariful net al fiecarei mese este :  micul  dejun  =  35 lei/persoana/zi, pranzul = 40 lei/ persoana /zi,  cina=  35 lei/persoana/zi.

          Se accepta in camera 2 copii cu varsta mai mica de 5 ani care au micul dejun gratuit.  Pentru copiii cu varsta intre 5-12 ani se va achita 50% din valoarea micului dejun (15 lei). Pentru copiii cu varsta mai mare de 12 ani se va achita micul dejun integral (35 lei).  Pot intra la micul dejun copiii mai mici de 12 ani trecuti pe voucher doar daca sunt insotiti de adulti. In caz contrar, Restaurantul Aurora nu-si asuma raspunderea prestarii serviciilor.  In Restaurantul Aurora si in Complexul Piscina Aurora este interzis accesul turistilor cu bagaje de mana (genti, posete, sacose), cu produse alimentare si cu  bauturi.  Bagajele pot fi lasate in camera (deoarece nu asiguram paza acestora pe timpul servirii mesei) sau in  casetele cu cheie aflate la intrarea in Restaurant.                                                                                 In Café-bar Aurora este interzis accesul turistilor cu produse alimentare si cu  bauturi.  Preparatele culinare si  bauturile  comandate la Restaurantul  Aurora vor fi consumate doar in incinta acestuia. Masa  se  poate  servi  in  urmatoarele  intervale  orare: micul dejun intre 07.30-10.00, pranzul si cina oricand intre 12.00 – 20.00 .                                  Cazarea incepe la orele 18.00 si se incheie la orele 12.00. Repartizarea camerelor se face la receptie, in momentul sosirii. In functie de disponibil, vom tine cont de dorinta turistului de a fi cazat la parter sau la un etaj superior / inferior, spre Nord ori spre Sud.
Facilitati pentru copii la cazare: Se accepta maxim 2 copii in camera cu parintii. Copiii cu varsta mai mica de 12 ani vor beneficia de gratuitate la cazare in camera parintilor, fara pat suplimentar. Copiii cu varsta mai mare de 12 ani  vor  achita  c/val.  patului pliant suplimentar.   In cazul in care in camera sunt doi copii cu varsta mai mare de 12 ani , doar unul dintre ei va achita c/valoarea unui  pat suplimentar, care este 50% din valoarea unui loc in camera, intrucat in camera se poate introduce un singur pat pliant suplimentar. Pentru a beneficia de aceste facilitati, turistul va prezenta la receptie  copia certificatului de nastere al minorului. In caz contrar, Complexul Aurora nu-si asuma raspunderea prestarii serviciilor. Al treilea  adult  in  camera  va avea de  achitat : patul  pliant suplimentar  ( 50% din valoarea unui loc in camera), valoarea integrala a micului dejun (35 lei/zi) si optional suplimentele de DP sau PC. Daca pe voucher nu este mentionat  patul suplimentar, acesta se va plati la receptie, raportat la  tariful afisat.

 • Nu oferim camera dubla in regim de single. In cazul in care intr-o camera se va caza un adult si un copil, se va incasa integral tariful de camera dubla, la care se va adauga micul dejun pentru adult si pentru copil, calculand valoarea acestuia in functie de varsta .
 • Nu se accepta animale de companie.
 • In cazul in care turistii pleaca anticipat, indiferent de motivele invocate, hotelul nu va restitui nici turistului, nici agentiei  diferenta pentru serviciile neconsumate.
 • Accesul la serviciile incluse în pachete și serviciile conexe (in camere si la piscina) se face doar pe baza brățărilor de acces (nedetașabile, netransmisibile). Pentru inlocuirea bratarii datorita distrugerii sau pierderii se va percepe o taxa de 10 lei. Toate persoanele trecute pe voucher vor primi bratara de acces.
 • Activitatea teraselor si a restaurantelor din jurul hotelului, nu se afla sub administrarea hotelului, fiind activitati private independente. Respectarea de catre aceste terase a normelor si regulilor de exploatare stabilite pentru perioada estivala este la unica decizie a administratorilor acestor localuri, hotelul neputand fi raspunzator de abaterile acestora, depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita convenite.

DOTARI CAMERE: Hotelul are dotari de 2*+: aer conditionat, frigider; mobilier nou,  tamplarie  PVC  cu  geam termopan,  mocheta trafic, TV cablu, usa de acces in camera cu  cartela  magnetica.  Fiecare  camera  are  balcon  si  baie  cu  dus.

SERVICII  GRATUITE:

 • Primirea, predarea, expedierea corespondentei turistilor ;pastrarea obiectelor de valoare si a bagajelor de calatorie (geamantane, genti de voiaj),
 • Internet wireless  in tot Complexul Aurora, inclusiv in camere.
 • Accesul in incinta Complexului Piscina Aurora este conditionat de conditiile meteo . Este un serviciu gratuit pentru turistii cazati la Aurora, care vor beneficia in limita disponibilului de sezlonguri si de masute.

SERVICII CU PLATA:

 • Parcare cu plata (capacitate 150 de locuri, ce apartine  Primariei Municipiului Constanta), in limita locurilor disponibile; Parcarea nefiind supravegheata si neapartinand hotelului, nu ne asumam raspunderea pentru bunurile lasate in masina sau pentru avarierea acesteia.
 • comenzi taxi,  telefon  si  fax, servicii  postale, spalatorie si curatatorie

FACILITATI :

 • Hotelul este  dotat  cu  3  lifturi  moderne  si  silentioase.
 • Hotelul  Aurora si Piscina Aurora sunt prevazute cu grupuri sanitare speciale si rampe de acces  pentru  persoanele cu dizabilitati.

NO SHOW: In caz de neprezentare, obligatia hotelului este sa pastreze camera turistului doar prima noapte, urmand ca a doua zi sa o valorifice unui alt turist.

 Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather