Contact:   021 794 25 58 (Office)

Excursie 1 zi BULGARIA – BALCIK, DALBOKA, KAP KALIAKRA

EXCURSIE 1 ZI BULGARIA –  BALCIK, DALBOKA, KAP KALIAKRA

DATA : 10.06.2018 (DUMINICA), PRET : 120 LEI / PERS

Plecare ora 06:00 din Bucuresti ( PIATA UNIRII intersectie cu ALEEA DEALUL MITROPOLIEI ).

Program:

1. Cap Kaliakra este o spectaculoasa peninsula in Marea Neagra, locul unde apele marii se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Vom vedea vestigiile vechii cetati medievale, muzeu arheologic si capela inchinata Sfantului Nicolae (ocrotitorul marinarilor).

2. Pauza de masa la restaurantul pescaresc DALBOKA (Ferma de scoici), situat pe faleza Marii Negre. Resturantul ofera un meniu bogat cu specialitati din scoici proaspete crescute la ferma lor. In afara de specialitatile din scoici , meniul include si delicatese alese din peste, salate proaspete, precum si mancaruri din carne de porc si de pui pregatite gustos.

3. Balcik – Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica: Vom vizita Castelul Reginei Maria și Gradina Botanica, obiectivul turistic cel mai interesant din Balcik. Domeniul regal a fost construit din dorința Reginei Maria a Romaniei, In timpul ocupației romane a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 de hectare – unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi și un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint cretan.

Pretul include: transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international, ghid de turism atestat, Pretul nu include: masa la ferma de midi Dalboka, intrarile la obiectivele turistice mentionate in program (Castelul si Gradina Botanica Balcik – 14 leva / adl ; 2 leva / copil,  Cap Kaliakra – 3 leva / pers), alte cheltuieli personale, asigurarea medicala (optionala).

Avans minim la inscriere 60 lei/ pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare.

Grup minim: 45 persoane .

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic . Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Pentru a verifica disponibilitatea ofertelor, va rugam sa folositi urmatoarele date de contact
Telefon: 021 794 25 58 | 0768 051 255
Email: office@trip-exclusiv.ro | tripexclusiv@gmail.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather