Contact:   021 794 25 58 (Office)

Circuite 2018 – CROATIA – SERBIA – MUNTENEGRU

Circuite 2018 – Croatia

CROATIA (Zagreb, Coasta Dalmatiei: Dubrovnik, Split, Trogir, Sibenik, Zadar) – SERBIA (Belgrad) – MUNTENEGRU (Podgorita – Marele Canion Tara – Fiordul Kotor)
Date de plecare: 09.04, 27.05, 02.07, 23.07, 06.08, 20.08, 03.09, 17.09.2018
Circuit autocar, 6 zile

Tarif: 299 Euro/persoana

Tarife:

Data plecare Tarif
09.04.2018 299 Euro
27.05.2018 299 Euro
06.08.2018 299 Euro
20.08.2018 299 Euro
17.09.2018 299 Euro

Camera single: 399 Euro; Copil sub 12 ani 240 Euro.

 

Servicii incluse:

 

Transport cu autocar clasificat;

5 cazari in hoteluri de 3*;

Mic dejun in fiecare zi;

Ghid insotitor;

 

Nu sunt incluse:

Biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (Pestera Postojna, Parcul National Plitvice, bilet Durmitor Park, etc);
Taxe de oras/statiune, se vor plati la ghid, la fata locului.

Tarif: 299 Euro/persoana

Excursii optionale

Postojna – 35 eur/ pasager si include: transport cu autocar, vizita la pestera Postojna, ghid local vorbitor de limba engleza, tur cu trenuletul , asistenta turistica in limba romana (mai putin in pestera);
Croaziera pe Dunare – 11 eur/ pasager si include: transport cu autocar; ghid local; 1 bautura si bilet croaziera;

Intrari la obiectivele turistice(tarife informative), se vor achita local de fiecare turist:
Durmitor – 4 eur
Taxe de drum Dubrovnick – 3 eur
Palatul Diocletian – 8 eur
Palatul Rectorului – 14 eur
Catedrala Dubrovnik – 8 eur
Biserica Franciscana – 4 eur
Catedrala Sf. Vlaho – gratuit
Taxe de drum Split – 1 eur
Taxe de drum Plitvice – 1 eur
Plitvice (in cazul in care este nevoie) – 27 eur

Observatie : Transferurile se efectueaza cu flota proprie cat si cu partenerii locali !

Program

Program

Ziua 1: BUCURESTI – BELGRAD (600 Km)

Ora 05:30. Imbarcare din Bucuresti – Calea Grivitei (Gara de Nord – Muzeul CFR).
Ora 06:00Plecare pe traseul Pitesti – Craiova – Turnu Severin, traversarea Dunarii pe la Portile de Fier si intrare in Serbia. Ne vom deplasa spre Belgrad prin Defileul Dunarii, vom admira lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici. Sosire seara in Belgrad; tur panoramic – vom admira Citadela Kalemegdan (fost punct de aparare al orasului), Biserica Sfanta Sava, Parlamentul. Cazare in Belgrad.

Ziua 2: BELGRAD – CETINJE – PODGORICA (470 Km)

Mic dejun. Deplasare pe ruta Cacak – Prijepolje – Pljevlja – Mijakovici (Muntenegru). Vom intra in rezervatia naturala Durmitor Park, aflata in muntii Alpii Dinarici, protejata UNESCO si vom traversa defileul raului Tara, pe o lungime de 80 de km si o adancime de 1300 m. Este al doilea ca marime din lume, dupa Grand Canion din Arizona, SUA. Pentru a ne bucura de peisajele spectaculoase, vom face popas pe Podul Durdevica (Belvedere), construit in anul 1940 cu o inaltime de 170 m si o lungime de 365 m. Vom continua pe ruta Dobrilovina – Bistrica – Moskovac – Podgorica, capitala Muntenegrului. Cazare in Podogorica.

Ziua 3: CETINJE – DUBROVNIK – SPLIT (350 Km)

Mic dejun. Ne indreptam spre Boka Kotorska, cel mai sudic fiord din Europa, parcurgand Coasta Dalmatiei si ajungem in Dubrovnik, supranumit si Perla Adriaticii, unde vom vizita Zidurile Orasului, coloana lui Orlando, Palatul Rectorului, Catedrala Dubrovnik, Biserica Franciscana, Catedrala Sf. Vlaho (patronul spiritual al orasului), Turnul cu Ceas, Fantana lui Onufria. Scurt popas in Dubrovnik. Cazare in zona Split

Ziua 4: SPLIT – POSTOJNA (480 Km)

Mic dejun. In SplitvizitamPalatul imparatului Diocletian, Mausoleul lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin.Continuam traseul pana la Zadar, oras care pastreaza farmecul medieval in arhitectura numeroaselor monumente istorice, printre care se remarca impozanta Catedrala Sf. Anastasia. Se viziteaza Parcul National Plitvice – primul parc national din sud-estul Europei inclus in Patrimonul Mondial UNESCO. Traseele amenajate din interiorul parcului te poarta pe malurile a 16 lacuri si pe langa 92 de cascade. Seara, popas in Peninsula Istria (Opatija). Cazare in zonaPestera Postojna.

Ziua 5: POSTOJNA – BUDAPESTA (516 Km)

Mic dejun. Excursie optionala la Pestera Postojna, cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul) si scurt popas in zona centrala din Ljubliana.Deplasare la Zagreb – scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, zidul cetatii, Piata Josip Jelacic). Continuam drumul spreBudapesta, Cazare in Budapesta.

Ziua 6: BUDAPESTA – BUCURESTI (895 Km)

Mic Dejun.Tur cu autocarul :Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, optional – croaziera pe Dunare. Plecare spre Bucuresti pe ruta Arad – Deva – Sibiu Rm. Valcea – Pitesti, sosire seara, in Calea Grivitei (Gara de Nord – Muzeul CFR).

Note

Grup minim: 35 persoane.
Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Acte necesare: Carte de identintate in curs de valabilitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.
Serviciile oferite ca bonus au titlu gratuit, in cazul in care acestea nu se pot realiza/oferi din cauze independente de vointa agentiei (intarzieri de traseu, vreme, interval de vizitare, etc), nu se vor rambursa sume.
Pentru explicatii la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.
Numele si numarul de telefon al ghidului se va comunica cu maxim doua zile inaintea plecarii.

Rezerva acumFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Share "Circuite 2018 – CROATIA – SERBIA – MUNTENEGRU" via: